Förra veckan stod det klart att klassiska punkbandet Dia Psalma besöker Eksjö sista helgen i augusti. Nu presenterar Fiesta Eksjö ännu en akt inför årets Eksjö stadsfest.

Artisten Brolle, som är känd för sin unika röst och karismatiska framtoning, intar stora scenen på fredagskvällen.

Annons

Brolle blev känd för allmänheten i samband med Popstars 2001 och det blev succé direkt med egenkomponerade debutsingeln ”Playing with fire” som klättrade upp på den svenska topplistan.

Brolle har belönats med flera priser – inte bara för sin musik, utan han har även blivit utsedd till Årets Norrbottning. Han har även gjort sig ett namn som musikalartist, bland annat genom The Buddy Holly musical.

Brolle är för tillfället aktuell med showen ”Elvis, Cash, The Killer och me” som beskrivs som en musikalisk resa genom 50-70-talet.

”Äntligen är det dags för oss i Eksjö att få besök av denna begåvade mångsysslare och vi förväntar oss att han bjuder på en scenshow som kommer tilltala många”, skriver Fiesta Eksjö i ett pressmeddelande.

Klara för stadsfesten sedan tidigare är bland annat Dia Psalma, Kapten Röd och Uno Svenningsson. Stadsfesten äger i år rum den 24 och 25 augusti.