Jönköpings-Posten: Guidade turer till sexskogen utanför Hyltena. Ja, nog låter det lite småtrevligt. Men om du redan nu har börjat planera för en tripp till Hyltena kommer här ett dystert besked: några sådana guidade turer kommer inte att existera. I alla fall inte i Jönköpingsentreprenören Virginia Lusths regi...

Annons

Skaraborgs Läns Tidning, Västgöta-Bladet och Falköpings Tidning: Forskare har hittat UNIKA fynd i Varnhem av Sveriges första kung. Nu söker regeringen efter ättlingar i Skaraborg. Om du alltid har känt att du är av kunglig börd är du kanske inte helt ute och seglar. Fram med finkläderna och putsa på tronen, snart kanske någon från regeringen knackar på din dörr. Eller?

Smålänningen: En stor textilbonad kan komma att pryda torget i Älmhult. Kostnaden för det kalaset: två miljoner kronor. Målet är att bonaden ska göra orten mer attraktiv.

Vetlanda-Posten, Smålands Dagblad, Smålands-Tidningen och Tranås Tidning: Det här är revolutionerande! Tidnigarna kunde på morgonen avslöja ett topphemligt försvarsnät. Dessutom hade de kommit över koden som gör att privatpersoner kan koppla upp sig och använda det för mobilsamtal och datatrafik. Helt gratis! Den där dyra telefonräkningen, som dimper ner i brevlådan varje månad, kan man ju slänga åt skogen nu. Fantastiskt!

Jnytt: Alla Jönköpingsbor som ser fram emot härligt häng på Vätterstranden i sommar kan glömma det. Tjänstemännen i Jönköping har fått nog av nedskräpningen i kommunen och tvingas därför ta till drastiska åtgärder - att stänga Vätterstranden på fredagar och lördagar under sommarhalvåret. Vad ska alla Jönköpingsbor hitta på nu då?