Annons

Annons

Annons

Stockaryd

Här vankas uppskattad husmanskost: ”Det är skönt att slippa att laga mat ibland”

— Välkommen hit!

Linda Palmqvist som är ansvarig för Södergårdens kök välkomnar gästerna tillbaka till restaurangen. En av dem, stamkunden Magnus Andersson, tror sig ha kört tusen mil under de månader som restaurangen har hållit stängt.

Text: 

Stamkunden Magnus Andersson var glad över att Södergårdens restaurang har öppnat igen. På bilden syns även köksbiträdet Paula Nicoara och kocken Ewa Fredriksson.

Bild: Maria Ivarsson

Annons

Ett stilla sorl söker sig mellan borden. På tallrikarna ligger marinerad kotlettrad med potatisgratäng, och till efterrätt väntar tårta eller ostkaka. Restaurangen har varit stängd under flera månader i samband med kökets renovering, och under öppningsdagen finns det skäl att fira lite extra.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan