Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Aneby

TV: Thimons presenterar årets semla – Chimlan: ”Idén kom när jag gjorde en chilipralin”

Efter Crongla, Princessemla, Smoothiesemlan, Semmelwrap, Grumlan, Cimlan, Momlan har nu Markus Ekelund på Thimons konditori en ny semla... Chimlan.

– Det är en chilisemla, säger han.

Markus Ekelund på Thimons konditori med årets semla – Chimlan.

Bild: Janne Wrangberth

Annons

Grunden till Chilisemlan är en vetebulle som är smaksatt med choklad, en chilimandelmassa på rostad spansk mandel och klassisk vispgrädde.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy