Annons

Annons

Annons

Ishockey

Passningskungen förlorad för HA74 – lämnar för Hockeyettan

Text

HA74 tappar en av sina absolut vassaste spetsar.

Passningskungen Martin Olsson återvänder uppåt i seriesystemet.

Martin Olsson lämnar HA74 för spel i Hockeyettan nästa säsong.

Martin Olsson värvades till HA74 förra säsongen och skulle egentligen bara spela ett par matcher inledningsvis eftersom han helst ville utomlands. Det slutade med att han blev kvar hos Sävsjölaget hela säsongen.

Annons

Annons

Den rutinerade centern, med mängder av matcher i Hockeyettan och Hockeyallsvenskan, levde snabbt upp till förväntningarna. Olsson levererade 13 mål och 33 assist delade poängligasegern med Victor Lindman.

Någon fortsättning i HA74–tröjan nästa säsong blir det dock inte. Istället flyttar Martin Olsson uppåt i seriesystemet igen.

29–åringen är klar för spel hos Skövde IK i Hockeyettan.

”I Martin får vi en väldigt duktig spelare med rutin från allsvenskan, juniorlandslag och framförallt många säsonger i hockeyettan. Han är en erkänt duktig tvåvägsspelare som kan ikläda sig flera roller och kan spela i alla olika spelformer. Vi är väldigt nöjda med att väljer spel hos oss nu när han vänder hemåt efter många år. Han har stor rutin och är nyttig för vilket lag han än spelar, säger Skövdes klubbchef Anders Lundström i en kommentar på deras hemsida.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan