Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ishockey

Målvakten lämnar Tranås AIF – klar för ny klubb

Isak Ragnevad har gjort klart med en ny klubb och lämnar Tranås AIF.

Annons

Det blir ingen fortsättning i Tranås AIF för Isak Ragnevad.

Målvakten har gjort klart med en seriekonkurrent i Hockeyettan. Även Sebastian Frantz byter klubb i Hockeyettan.

Isak Ragnevad blir inte den andra pusselbiten bredvid Daniel Eriksson på målvaktssidan i Tranås AIF. Under lördagens stod det klart att 20–åringens karriär fortsätter i Hanhals Kings istället.

– Jag kände det var rätt för mig. Jag har stor tro på laget och att vi har något stort på gång, säger han till klubbens hemsida.

Annons

Annons

Isak Ragnevad kom till Tranås AIF från Rögle inför den gångna säsongen och gjorde sin första seniorsäsong. I Taif–tröjan blev det totalt 14 framträdanden och en räddningsprocent på strax över 90 procent.

Delar av säsongen förstördes på grund av en skada.

– Det var en lärorik säsong, första hela seniorsäsongen. Vi började året sådär, hittade inte riktigt vårt riktiga spel förrän början på november. Då började även vårt resultat komma. Vi kom ju till Playoff 3 men tyvärr fick det avbrytas på grund av Corona. Jag själv började säsongen bra, men efter ett tag fick jag en skada vilket gjorde att jag blev borta en månad under hösten. Därefter var jag tillbaka och fullföljde säsongen på ett positivt sätt, säger han till Hanhals hemsida.

Det står även klart att Sebastian Frantz, som lånades in till Tranås AIF från AIK i fjol, kommer att fortsätta karriären på annat håll. Sebastian Frantz är klar för spel med Huddinge IK i Hockeyettan.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy