Annons

Annons

Annons

Begravning Sölve Ericsson

Sölve Ericsson, Forserum

Begravningsgudstjänst har hållits i Centrumkyrkan, Forserum, för Sölve Ericsson, Forserum. Som inledning spelade Claes Kihlagård Amazing grace på trumpet till Evert Rydéns flygelackompanjemang. Officiant var pastor Jakob Svensson som höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Solist var Sara Häggbom som sjöng Hur skall inte himlen vara då av E Modén och Långt bortom rymder vida av J Dahlöf. Gemensamt sjöngs Hela vägen går han med mig, De skall gå till den heliga staden och Det finns djup i Herrens godhet.

Annons

Annons

Under stilla musik tog makan Anna-Stina, barnen Ann-Catrin och Jan-Erik med familj, släkt och många vänner ett sista farväl vid kistan. Kistan bars ut av barnbarnen till den väntande begravningsbilen under orgelmusik av Evert Rydén som spelade O hur saligt att få vandra av R Lowry. Bland blommor och gåvor märktes från Centrumförsamlingen, Forserum skid- och orienteringsklubb och PRO Forserum.

Efter akten följde minnesstund i Caféet där Evert Rydén sjöng I världar av ljus. Minnesord lämnades av Marcus Björndahl, Adam Erelid, Sivert Johansson och Börje Nilsson. Samlingen avslutades med andakt av Jakob Svensson och Härlig är jorden sjöngs gemensamt. Minnesgåvor har lämnats till Centrumkyrkans ungdomsarbete.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan