Annons

Annons

Annons

Fotboll

Flygresa direkt från Jönköping till fotbolls-EM

Text

Svenska herrlandslaget i fotboll inleder EM-slutspelet den 15 juni mot värdnationen Spanien i Bilbao. Nu finns det en möjlighet att flyga och se matchen på plats från Jönköping Airport.

Svenska fans till herrlandslaget kan i sommar flyga från Jönköping till Sveriges öppningsmatch mot Spanien.

Initiativtagaren bakom resan är Scandinavian Broker Group Travel & Event AB i samarbete med supporterorganisationen Gula Väggen som erbjuder heltäckande resor och event och är en ofta anlitad partner för skräddarsydda arrangemang.

Annons

Annons

Det aktuella flyget lyfter från Jönköping lördagen den 13 juni till Santander, som ligger cirka tio mil från Bilbao. Resan går tillbaka till Jönköping den 16 juni.

Intresset enormt

– Vi vet att intresset för fotbolls-EM och svenska landslaget är helt enormt, så att vi från Jönköping Airport kan leverera en sån här julklapp känns otroligt roligt. Det finns inte så många alternativ för den som verkligen vill uppleva stämningen på riktigt nära håll vilket troligen kommer leda till att vi kan attrahera resenärer inom ett ännu större upptagningsområde än vi brukar, säger Henrik Älverdal, marknadschef på Jönköping Airport i ett pressmeddelande.

Han berättar bland annat att hotellet som erbjuds är fyrstjärnigt. Resan riktar sig till såväl företag som privatpersoner enligt pressmeddelandet.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan