Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Alexandersson lämnar Norge och flyttar hem – klar för Smålandsklubb

Simon Alexandersson lämnar Norge och flyttar hem till Sverige igen.

Annons

Det blev bara en säsong i Norge för Vetlandasonen Simon Alexandersson. Förra säsongen var han utlånad till Dalkurd i Superettan och nu är det klart att han stannar i Sverige även kommande två säsongerna.

Förra sommaren gjorde Simon Alexandersson från Vetlanda succé i Superettan-laget Brage. Åtta mål på sexton matcher var tillräckligt för att norska Kristiansund skulle få upp ögonen för Alexandersson och ta honom till Norge.

Det blev dock ingen lång sejour i Norge för Alexandersson som inför den här säsongen återvände till Sverige och Dalkurd i Superettan på lån. Nu är det klart att Alexandersson inte återvänder till Norge utan istället blir kvar i Sverige.

Annons

Annons

Han har nämligen kritat på ett tvåårskontrakt med Östers IF.

– Det känns fantastiskt bra att ha skrivit på för Östers IF. Småland är hemmaplan för mig. Jag har fått ett väldigt bra intryck av klubben hittills och från Denis (Velic, Östers tränare) när vi har samtalat. Förhoppningsvis ska jag kunna bidra med mål och segrar, säger Simon till Östers hemsida.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy