Annons

Annons

Annons

Klart: Vi livesänder heta handbollsderbyt

Text

Eksjö BK tar emot Vetlanda HF på hemmaplan för första gången på många år. Missar du matchen kommer här glädjande nyheter. Hall Media, där Smålands-Tidningen och Vetlanda-Posten ingår, kommer att sända matchen live.

Senast lagen möttes vann Vetlanda. Tar Eksjö revansch den här gången?

Vetlanda HF startade inför den här säsongen upp sitt a-lag igen efter flera år i dvala. När laget gick med i seriesystemet igen hamnade laget i samma serie som Eksjö BK vilket gjorde att det direkt blev ett hett derby att se fram emot.

Annons

Annons

Första mötet mellan lagen har redan spelats. Då vann Vetlanda med 31–15 i en kokande Iscar Arena. Nu ska lagen mötas igen och då är det Eksjös tur att vara värdar. Nu på söndag, 15/12, klockan 16.00 tar Eksjö emot det heta Vetlanda HF som ännu inte har tappat poäng den här säsongen. Hemmalaget lär vara taggat till tusen för att ta revansch på Vetlanda för förlusten senast.

För den som inte kan vara på plats i Eksjö kommer Hall Media, där Smålands-Tidningen och Vetlanda-Posten ingår, att livesända matchen från Olsbergs Arena. Matchen kommenteras av sportreportrarna Fredrik Johansson och Oskar Mörnefält.

För att kunna se matchen krävs att du är premiumkund hos Hall Media. Är du inte redan premiumkund kan du bli det här.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan