Annons

Annons

Annons

Fotboll

Fotbollssvep: Så gick det i kvalfotbollen

Text

Många lag spelade sin sista match för säsongen den här helgen. Därför har vi sammanfattat hur det gick i kvalen för lagen på Höglandet.

Bälaryds IK vann sin sista match för säsongen men missade ändå uppflyttning.

Kvalfotbollen hade sin sista helg den här helgen och den står nu klart vilka lag som tog sig upp, höll sig kvar eller åkte ner. Här kommer en snabb sammanfattning av hur det gick för lagen på Höglandet i sina kval.

Annons

Annons

Skede IF – Avslutade säsongen med att förlora med 3-1 mot Ankarsrums IS och därmed bli sist i gruppen med en poäng på tre matcher.

Gripenbergs BK – Tog klivet upp i femman för första gången sedan 2015. Vann sista matchen mot Mariebo med 4–0 vilket säkrade avancemang efter sex poäng på tre matcher.

IFK Österbymo – För Österbymo blev det en andra degradering på lika många år. Oavgjort i sista matchen räckte inte för att hålla sig kvar för laget som nu åkte ner två divisioner på två år.

Bälaryds IK – Vann sin sista match för säsongen med 3–1 men det räckte ändå inte till att ta sig upp till division 4. Laget slutar trea i gruppen och får spela kvar i division 5 kommande säsong.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan