Annons

Annons

Annons

Kulturredaktionen åker på kultursemester

Under sommaren utforskar tre kulturskribenter kulturutbudet i Hall Medias spridningsområde. Varje vecka besöker de en ny kommun.

I sommar undersöker kulturskribenterna Johan Fingal och Emilia Söelund kulturutbudet i närområdet.

– Många åker på semester till andra sidan jordklotet, men vi vill utforska vad som finns att göra i närområdet. Hur ser kulturutbudet ut i Skara eller Värnamo en helt vanlig sommardag? Det ska vi ta reda på, säger kulturredaktör Emilia Söelund.

Annons

Annons

Tillsammans med kulturskribenterna Johan Fingal och Sandra Lindén kommer hon under semesterveckorna att resa runt i Hall Medias spridningsområde för att besöka konsthallar, museer och olika kulturevenemang. Först ut är Skövde och därefter väntar bland annat Tranås, Falköping och Eksjö.

– Vi hoppas förstås att läsarna ska inspireras och få idéer till egna kulturutflykter, men vi vill också att de ska inspirera oss genom att tipsa om spännande platser och utställningar, säger Emilia Söelund.

Läsarna kan följa kulturskribenternas resa via sociala medier genom hashtaggen #kultursemester, men det går också bra att skicka in tips direkt till kulturredaktionen på kultur@jonkopingsposten.se.

Den första artikeln i serien publiceras den 29 juni och därefter fortsätter serien hela sommaren.

Här är kartan över alla besöken!

Läser du via appen? Då kan du se kartan här!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan