Annons

Annons

Annons

Ishockey

Wermelin fick Sutarns stipendium

Felix Wermelin, med Eksjö HC som moderklubb, har den här säsongen tagit en plats i Troja/Ljungbys a-lag. Där har han gjort det så bra att han nu tilldelats ett stipendium.

Kennert ”Sutarn” Andersson delade ut sitt stipendium till Felix Wermelin.

Innan nedsläpp mellan IF Troja-Ljungby och Hanhals delade Troja-legendaren Kennert ”Sutarn” Andersson ut sitt stipendium. I år gick det till Felix Wermelin som spelar i a-laget och J20-laget.

Annons

18-åring med Eksjö HC som moderklubb kom via en säsong i HV71:s U16 till Troja 2016. De två första säsongerna blev det spel i J18 elit och J20. Den här säsongen har Felix varvat spel i J20 med a-laget, där det har blivit 36 matcher såhär långt.

Annons

Motiveringen:

”Vid sidan om isen är Felix en glad och trevlig kille som är omtyckt av sina lagkamrater. Sedan Felix kom till Ljungby 2016 har han utvecklats och tagit steg framåt i sin utveckling varje säsong.

Under nuvarande säsong 2018/2019 har Felix tagit ytterligare kliv som inneburit a-lagsdebut och en hel del spel med a-laget.

Felix är med sin fina speluppfattning, skridskoåkning och giftiga skott ett ständigt hot mot de motståndare vi spelar emot vilket gör att Felix betyder mycket för klubbens J20-lag såväl som a-lag.

Framtiden för Felix ser ljus ut då han är nyfiken på spelet och ständigt utvecklas, vilket är de allra viktigaste egenskaperna för att nå framgång”.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan