Annons

Annons

Annons

Hon blir ny vd för handelskammaren

Helena Zar Vallin blir ny vd för Handelskammaren Jönköpings län.

– Fantastiskt spännande att få bidra till att näringslivet utvecklas och därmed hela regionen, säger hon i ett pressmeddelande.

Nu står det klart att Helena Zar Vallin blir ny vd för Handelskammaren Jönköpings län.

Det var 55 personer som sökte jobbet som vd för Handelskammaren Jönköpings län. Valet föll på Helena Zar Vallin som varit tillförordnad vd i organisationen i tre månader.

Annons

Helena Zar Vallin, som är uppväxt i Eksjö, är civilekonomen och kommer nu att leda Handelskammaren Jönköpings län som idag består av cirka 230 medlemsföretag.

Annons

Helena Zar Vallin kommer närmast från rollen som vd för Högskoleservice AB. Hon har dessförinnan arbetat på Jordbruksverket och Skogsstyrelsen.

– Under min tid som tillförordnad vd har jag fått en bra inblick i organisationen. Jag börjar få en bra bild av vad våra medlemmar vill att vi jobbar med och hur det kan genomföras och jag känner att det är en uppgift jag är känner mig både motiverad och rustad för, säger Helena Zar Vallin i pressmeddelandet.

Jonas Ekeroth, som var vd för Handelskammaren Jönköpings län i sex år, lämnade det uppdraget i december förra året i samband med omorganisationen. Han jobbar nu inom handelskammaren med att företräda näringslivet mot det offentliga.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan