Annons

Annons

Annons

Mellangården/Östersand

Nassim Al Fakir klar för Vetlandafesten: "Något som jag har gått och drömt om"

Text

Nu står det klart att Nassim Al Fakir kommer till Vetlandafesten sista lördagen i maj.


— Jag är bara jätteglad, det här är energi och kvalitet och det är sådant vi vill ha, säger Ann-Marie Forsberg, kultursekreterare i Vetlanda.

Nassim Al Fakir uppträder på Vetlandafesten i maj.

Barnprogramledaren och musikern Nassam Al Fakir har gjort sig känd genom att bland annat ha varit med i Diggiloo, varit programledare för barnprogrammet Bolibompa och frilansat som musiker.

Annons

"Något som jag drömt om"

Nu är han bokad för att uppträda på Stortorget på Vetlandafesten sista helgen i maj. Enligt Ann-Marie Forsberg kommer han att bjuda på sång och dans.

Annons

— Jag tror publiken kommer att skratta mycket, han är svängig och humorfull. Vi tror att det blir mycket energi som smittar av sig på publiken, säger hon.

Vad hon vet så är det första gången som han uppträder i Vetlanda.

— Det här är faktiskt något som jag har gått och drömt om. Jag tror att många i Vetlanda också kommer tycka är väldigt roligt, säger Ann-Marie Forsberg.

Yngre målgrupp

Nyligen berättade Vetlanda-Posten att Markoolio är bokad till festen. Även han kommer att uppträda dagtid för att locka en yngre målgrupp.

— Precis som Markoolio så tror jag att det här kommer locka yngre. De är inte lika varandra, men har en liknande målgrupp, säger hon.

Efteråt kommer det att finnas möjlighet för fansen att träffa Nassim Al Fakir.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan