Annons

Annons

Annons

Ljungarum

Elva butiker till nya Asecs-lokalerna

Text

Elva butiker och fikaställen flyttar i höst in i de nya lokalerna på Asecs. Det rör sig bland annat om Cubus, Best of Brands och Kahls kaffe, framgår av ett pressmeddelande.

De elva butikerna och fikaställena kommer att flytta in i de 6 300 kvadratmeter stora lokalerna, som nu byggs på Asecs och som ska vara klara i höst. Tre butiker och ett café är helt nya. Dessutom är det sju butiker som byter plats inne på Asecs. Nykomlingarna är Cubus, Cassels och Best of Brands (tidigare Fribergs), som kommer att vara tvåplansbutiker. Det ska även öppnas en ny entré mot IKEA-sidan.

Annons

Annons

Tio nya butiker kommer att öppna på Asces den 25 oktober.

Lars Bröms, centrumchef på Asecs.

– Det känns väldigt roligt att vi kan göra plats och bredda vårt utbud ytterligare med 3 nya modebutiker som under lång tid varit efterfrågade av våra kunder. Dessutom blir det förstås en inspirerande nystart för våra befintliga butiker som flyttar från sina nuvarande lokaler till nya säger Lars Bröms, centrumchef på Asecs i pressmeddelandet.

Den nya delen förväntas öppna den 25 oktober och den ska ligga i anslutning till den delen av Asecs som byggdes i höstas. I den delen var det främst restauranger som flyttade in men i den nya delen handlar det till största delen om modebutiker.

I torsdags öppnade Gina Tricot på Asecs och butiken ligger vid den gröna entrén.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan