Annons

Annons

Annons

Jönköping

Nu återupptas flygningen mellan Jönköping och Stockholm

Text

Nu är det klart med den första flygningen från Jönköping till Stockholm med nya aktören BRA. Det sker från Jönköpings Airport på måndag morgon.

Det var förra onsdagen som Nextjet AB ställde in samtliga flygningar på sträckan Jönköping-Stockholm efter att flygbolaget gått i konkurs. Nextjet trafikerade linjen med 23 avgångar i veckan.

Annons

På mindre en ett dygn efter konkursbeskedet stod det emellertid klart att en ny aktör tar över, inrikesflygbolaget BRA. Nu meddelar Jönköpings Airport att flygningarna påbörjas på måndag morgon.

Annons

Det blir inledningsvis två avgångar per dag från Jönköping och två avgångar dagligen från Bromma. Efter sommaren kommer det att bli en mer permanent lösningar med fler avgångar.

– Det är mycket glädjande att BRA kommer att trafikera Jönköping-Stockholm/Bromma. Att med så kort tid från beslut till att man kan starta upp trafiken visar vilket professionellt företag som BRA är och tillsammans med oss här i Jönköping kommer vi att erbjuda en bra produkt som vi tror kommer att attrahera såväl affärs- som privatresenärer, säger Rony Forsberg, vd på Jönköping Airport i ett pressmeddelande.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan